Hittade du inte det du sökte?
Testa att formulera om din fråga 🙂
Eller kontakta oss direkt.

 

KUNDTJÄNST
Öppet: Mån-fre kl 9-12
Telefon: 044-13 54 00
E-mail: renhallningen@kristianstad.se

 

Vår mobilapp är här

Hem » Vår mobilapp är här

Nu utökar vi på Renhållningen servicen ytterligare till invånarna i Kristianstads kommun och lanserar vår mobilapp.

Idag släpper vi vår mobilapp som ett led i att öka servicen och förenkla informationen avseende avfallshantering för dig som bor i Kristianstads kommun. Appen är tillgänglig för alla som har en smartphone och är givetvis helt gratis att ladda ner.

Via appen kommer du att kunna få en notis till din telefon dagen innan kommande soptömning för den eller de adresser du anger – du kan alltså via appen enkelt hålla koll på soptömningen vid flera olika adresser om du vill. Notiser kommer även att skickas vid eventuella driftstörningar eller avvikande öppettider. I appen hittar du också kartor och aktuella öppettider för kommunens alla återvinningscentraler, våra senaste nyhetsartiklar och länkar till vår eminenta sorteringsguide och till kommunens sida för att registrera dig i återvinningscentralernas passersystem.

Dessutom finns det ett formulär där du som användare av appen enkelt kan ge oss din feedback. Vi tar gärna emot synpunkter, förslag på förbättringar och idéer om nya funktioner. Mobilappen kommer nämligen att efterhand utökas med nya funktioner för att på bästa sätt förbättra och förenkla informationen för användarna kring renhållning och avfallshantering i kommunen.

Nuvarande SMS-tjänst, som informerar om kommande soptömningar, kommer att tas ur drift vid årsskiftet. Anledningen är dels att denna funktion nu finns tillgänglig i mobilappen, dels en ren kostnadsfråga. Renhållningen skickar varje vecka ut 12 000 sms, många till flera telefonnummer registrerade på samma adress och många till telefonnummer som inte längre finns. En kostnad som nu i och med appen kan frigöras och användas till andra utvecklingsområden.

Appen är som sagt kostnadsfri och finns att ladda ner från App Store och Google Play. Gör det redan nu och ta del av alla fördelar som den ger.

Scanna QR-koden för att ladda ner appen på App Store

Scanna QR-koden för att ladda ner appen på Google Play