Hittade du inte det du sökte?
Testa att formulera om din fråga 🙂
Eller kontakta oss direkt.

 

KUNDTJÄNST
Öppet: Mån-fre kl 9-12
Telefon: 044-13 54 00
E-mail: renhallningen@kristianstad.se

 

Sommarvikarier 2018

Hem » Sommarvikarier 2018

Just nu söker vi sommarvikarier för perioden vecka 22-35.

Renhållningen i Kristianstad är ett helägt kommunalt bolag. Verksamheten omfattar insamling och transport av hushållsavfall samt producentansvarsmaterial. Bolaget svarar även för driften av fem stycken återvinningscentraler i kommunen. Renhållningen sysselsätter ca 55 personer och omsätter ungefär 90 miljoner per år.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker ett antal semestervikarier som Renhållningsarbetare för insamling av hushållsavfall hos Renhållningen i Kristianstad. Längden på vikariaten kan variera, men är inom perioden vecka 22-35.

KVALIFIKATIONER

Våra kunder väntar sig en god service och förutsätter att vi framför våra fordon på ett säkert och miljöriktigt sätt. Vi söker därför dig som tycker om att möta människor och ge dem en god service, samtidigt som du vill vistas utomhus i ett rörligt arbete. Du ska även ha förmågan att se vad som ska göras och gilla att ge det där lilla extra för att få verksamheten väl fungerande.

Flexibilitet och servicekänsla är ett måste i arbetet likväl som social kompetens och god samarbetsförmåga samt att du är ambitiös och kan arbeta självständigt.

Krav:

  • Körkort B
  • Körkort C för chaufförstjänst
  • YKB utbildning
  • Digitalt förarkort

Meriterande är:

  • Erfarenhet inom avfallshantering eller andra serviceyrken
  • God fysik då arbetet delvis består av tunga lyft
  • Datorvana

Arbetet kräver en person som är punktlig och ansvarskännande samt kan arbeta självständigt och med god initiativförmåga.

Välkommen med din ansökan till: hakan.lindgren@kristianstad.se

För vidare information: 044 – 13 54 00