Hittade du inte det du sökte?
Testa att formulera om din fråga 🙂
Eller kontakta oss direkt.

 

KUNDTJÄNST
Öppet: Mån-fre kl 9-12
Telefon: 044-13 54 00
E-mail: renhallningen@kristianstad.se

 

Jobba hos oss!

Hem » Om oss » Jobba hos oss!

Lediga jobb

Just nu söker vi sommarvikarier för perioden vecka 22-33

Vi söker dig med C-körkort för chaufförstjänst och YKB-utbildning som är punktlig och ansvarskännande samt kan arbeta självständigt och med god initiativförmåga. Du ska tycka om att möta människor och ge dem en god service, samtidigt som du vill vistas utomhus i ett rörligt arbete.

Arbetsupgifter

Vi söker ett antal semestervikarier som Renhållningsarbetare för insamling av hushållsavfall hos Renhållningen i Kristianstad. Längden på vikariaten kan variera, men är inom perioden vecka 22-33.

Vi söker även dig som kan köra kranbil eller har erfarenhet av att jobba i lager.

Kvalifikationer

Våra kunder väntar sig en god service och förutsätter att vi framför våra fordon på ett säkert och miljöriktigt sätt. Vi söker därför dig som tycker om att möta människor och ge dem en god service, samtidigt som du vill vistas utomhus i ett rörligt arbete. Du ska även ha förmågan att se vad som ska göras och gilla att ge det där lilla extra för att få verksamheten väl fungerande.

Flexibilitet och servicekänsla är ett måste i arbetet likväl som social kompetens och god samarbetsförmåga samt att du är ambitiös och kan arbeta självständigt.

Krav:

  • Körkort B
  • Körkort C för chaufförstjänst
  • YKB utbildning
  • Digitalt förarkort

Meriterande är:

  • Erfarenhet inom avfallshantering eller andra serviceyrken
  • God fysik då arbetet delvis består av tunga lyft
  • Datorvana

Arbetet kräver en person som är punktlig och ansvarskännande samt kan arbeta självständigt och med god initiativförmåga.

Skicka in din jobbansökan till:

För vidare information: 044 – 13 54 00

Daniel Grahn
daniel.grahn@kristianstad.se
och Håkan Lindgren
hakan.lindgren@kristianstad.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av att jobba hos oss? Du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan med CV. Skicka den till:

renhallningen@kristianstad.se

Om oss

Renhållningen i Kristianstad är ett helägt kommunalt bolag. Verksamheten omfattar insamling och transport av hushållsavfall samt producentansvarsmaterial. Bolaget svarar även för driften av fem stycken återvinningscentraler i kommunen. Renhållningen sysselsätter ca 65 personer och omsätter ungefär 110 miljoner per år.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter

Personuppgiftspolicy